Veelgestelde vragen

Betalingsinstructies

Alle inkomsten gaan rechtstreeks naar de stichting Wensambulance Noord-Nederland.

Sponsorgeld

Het doel van de Wensmarathon is het doneren van geld aan de Wensambulance. We vragen je dan ook het sponsorgeld aan de Wensambulance te doneren.

We vragen jou of je sponsor om het sponsorgeld direct over te maken op de rekening van de Wensambulance of via de donatie-pagina van de Wensambulance. Vermeld als omschrijving 'TWM <naam deelnemer> Sponsoring' of 'TWM <naam team> Sponsoring', zodat duidelijk is dat de sponsor het geld voor jou overgemaakt heeft. Anders kunnen we het sponsorgeld niet aan een inschrijving koppelen. De bankrekening van de Wensambulance is IBAN NL19RABO0102444226 tnv Stichting Ambiance Noord Nederland.  

We zouden graag zien dat het sponsorgeld binnen twee weken na het evenement overgemaakt is (12 september), zodat we zo snel mogelijk het uiteindelijke bedrag dat we als Team Wens Marathon aan de Wensambulance schenken bekend kunnen maken.

Tijdlijn

Om alle voorbereidingen goed te kunnen uitvoeren zodat op 29 augustus alles geregeld is hebben we de volgende tijdlijn opgesteld:

  • 30 juni - Tot deze datum kun je je inschrijven
  • 14 juli - Je inschrijfgeld (+donatie) dient overgemaakt te zijn
  • 3e en 4e week juli - email met betalingsbevestiging naar deelnemers
  • 1 t/m 24 augustus - versturen/afleveren sportshirts
  • 29 augustus - Wandelen of hardlopen voor de Wensambulance Noord Nederland!
  • 12 september - Het sponsorgeld dient overgemaakt te zijn

Organisatie

De kern van de organisatie bestaat uit vier vrijwilligers: Johannes Houwen, Dethmer Kupers, Ellen Paap en Wendela Drenth. Daarnaast is er een grote groep vrijwilligers die ons enorm helpt met hun kennis, ervaring of middelen.

 

Info

 info@teamwensmarathon.nl

 Facebook

  IBAN NL19RABO0102444226