Veelgestelde vragen (TWM 2022)

Betalingsinstructies

Het inschrijfgeld (€17,50, of €2,00 voor de QuincyKidsRun) en een eventuele donatie dient uiterlijk 5 augustus overgemaakt te zijn zodat we definitief weten dat je meedoet. Alle geld gaat rechtstreeks naar de stichting Wensambulance Noord-Nederland.

Je dient het inschrijfgeld over te maken op de bankrekening van de Wensambulance, IBAN NL19RABO0102444226 tnv Stichting Wensambulance Noord Nederland. Vermeld als omschrijving de tekst TWM [voorletter + achternaam]. Als je het bedrag voor een heel team overmaakt, geef dan als omschrijving TWM [je teamnaam]. Zodra het inschrijfgeld binnen is, is je deelname definitief en valt het sportshirt kort daarna op je mat. Draag het op 28 augustus, het sportshirt is je startbewijs. 

Sponsoring

Het doel van de Wensmarathon is het doneren van geld aan de Wensambulance. We vragen je dan ook het sponsorgeld aan de Wensambulance te doneren.

We vragen jou of je sponsor om het sponsorgeld direct over te maken op de rekening van de Wensambulance (zie het kopje Betalingsinstructies hierboven) of via de donatie-pagina van de Wensambulance. Vermeld als omschrijving 'TWM <naam deelnemer> Sponsoring' of 'TWM <naam team> Sponsoring', zodat duidelijk is dat de sponsor het geld voor jou overgemaakt heeft. Anders kunnen we het sponsorgeld niet aan jouw inschrijving koppelen.

Zodra de overboeking administratief verwerkt is door ons krijg je via email een bevestiging.

We zouden graag zien dat het sponsorgeld binnen twee weken na het evenement overgemaakt is (12 september), zodat we zo snel mogelijk het uiteindelijke bedrag dat we als Team Wens Marathon aan de Wensambulance schenken bekend kunnen maken.